Τηλ: +86 755 2357 1734

Οχλος: +86 189 2287 9832

Ταχυδρομείο:

Αίτημα προσφοράς
Blogs/ειδήσεις

Αρχική - Σχετικά με εμάς - Blogs/ειδήσεις - Πώς να βρείτε έναν επαγγελματικό προμηθευτή πλαστικών καλουπιών και εργαλείων με ανταγωνιστική τιμή από την Κίνα;

Πώς να βρείτε έναν επαγγελματικό προμηθευτή πλαστικών καλουπιών και εργαλείων με ανταγωνιστική τιμή από την Κίνα;

02. 28, 2022

Η χύτευση πλαστικού με έγχυση γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στο σύγχρονο βιομηχανικό περιβάλλον παραγωγής. Εάν θέλετε να παράγετε ένα επαναλαμβανόμενο προϊόν χαμηλού κόστους, η λύση χύτευσης θα είναι η ταχύτερη και φθηνότερη λύση για εσάς. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να βρείτε επαγγελματία προμηθευτή πλαστικών καλουπιών και εργαλείων για την κατασκευή πλαστικών καλουπιών και εργαλείων υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή για κάθε νέα ανάγκη/έργο χύτευσης πλαστικού. Τα καλούπια της Κίνας θα είναι η καλύτερη επιλογή σας εάν βρίσκετε λύση καλουπιών ανταγωνιστικής τιμής


Πάρτε ένα παράδειγμα στην αυτοκινητοβιομηχανία, ένα μικρό επιβατικό αυτοκίνητο, χρειάζεται περίπου 6000 σετ εργαλείων εντελώς (συμπεριλαμβάνονται τα εργαλεία έγχυσης πλαστικού, τα εργαλεία σφράγισης, τα αφρώδες εργαλεία και τα εργαλεία χύτευσης με χύτευση). Κανονικά, εάν η εταιρεία σας είναι εξοπλισμένη με εργαλεία. παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο σας, θα πρέπει να έχετε ένα αυστηρό και σταθερό σύστημα εφοδιαστικής αλυσίδας και θα θέλατε να επιλέξετε απευθείας τον προμηθευτή αυτοκινήτων βαθμίδας 1 ή βαθμίδας 2.  Αλλά εάν είστε η αυτοκινητοβιομηχανία κατηγορίας 2, πώς μπορείτε να επιλέξετε τον δικό σας προμηθευτή, Ειδικά για τον προμηθευτή εργαλείων σας; Εξακολουθείτε να επιλέγετε τον βιομηχανικό ηγέτη για τα εργαλεία ή απλώς να επιλέξετε έναν προμηθευτή με τη χαμηλότερη τιμή; Φαίνεται ότι δεν είναι καλή επιλογή για εσάς. Εάν επιλέξετε την εταιρεία που εξυπηρετεί για την ηγετική εταιρεία, κανονικά υπάρχει πολύ μεγαλύτερο κόστος και χαμηλότερη απόδοση για τον χρόνο αντίδρασης και την εξυπηρέτηση. Εάν επιλέξετε τον φθηνότερο προμηθευτή, μπορεί να έχει πολύ κακή ποιότητα και κάποιους άλλους κινδύνους. Πάρα πολλές εταιρείες εμπίπτουν σε αυτές τις 2 λανθασμένες στρατηγικές προμήθειας και πάντα παραπονιούνται γιατί είναι τόσο κακές και δεν έχουν άλλη επιλογή.


Η Best times mould & plastic products technology Ltd ως επαγγελματίας κατασκευαστής καλουπιών έγχυσης πλαστικού μεσαίου μεγέθους, αγωνιζόμαστε να είμαστε ο στρατηγικός σας συνεργάτης πλαστικών καλουπιών και εργαλείων για πολλά χρόνια με ανταγωνιστική τιμή. Εξυπηρετούμε πολλούς πελάτες από Αμερική, Καναδά, ΕΕ κ.λπ. εδώ και πολλά χρόνια και χτίζουμε τη φήμη μας με την υψηλή ποιότητα και την πλούσια εμπειρία μας.


Εάν βρείτε έναν εξωτερικό προμηθευτή εργαλείων από περιοχή χαμηλού κόστους, Εάν βρίσκετε έναν αξιόπιστο και επαγγελματία προμηθευτή χύτευσης πλαστικού με έγχυση, ενημερώστε με, θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη λύση. Παρακαλώ ενημερώστε με και θα σας δώσουμε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη για το νέο σας έργο.


Πώς να βρείτε ένα επαγγελματικό πλαστικό καλούπι