Τηλ: +86 755 2357 1734

Οχλος: +86 189 2287 9832

Ταχυδρομείο:

Αίτημα προσφοράς
Υπηρεσίες

Αρχική - Υπηρεσίες

Σχεδιασμός και πρωτοτυποποίηση ανταλλακτικών

Αν μπορείτε να το ονειρευτείτε, μπορούμε να το χτίσουμε.

Best times mould & plastic products technology ltd. έχει πολύπλευρες δυνατότητες σχεδίασης και ανάπτυξης που συνεργάζεται με την πολυποίκιλη βάση πελατών μας για την παραγωγή εξαιρετικά δημιουργικών λύσεων σχεδιασμού προϊόντων. Συνεργαζόμενοι με πελάτες από νεοφυείς επιχειρήσεις έως μεγάλους OEM, φέρνουμε ιδέες προϊόντων στην αγορά αποτελεσματικά και απρόσκοπτα με την πλήρως ενσωματωμένη σουίτα δυνατοτήτων ανάπτυξης προϊόντων της Best Times Mould.


Ξεκινώντας με την ιδέα του concept και τον ψηφιακό σχεδιασμό, η ομάδα έμπειρων σχεδιαστών μας παίρνει το όραμα του πελάτη και το ζωντανεύει. Με τις Τεχνικές μας δυνατότητες, επιβεβαιώνουμε τη λειτουργικότητα του οράματος του πελάτη διατηρώντας παράλληλα τη δημιουργική εικόνα. Παράγουμε μοντέλα πηλού πλήρους μεγέθους χρησιμοποιώντας μύλους υψηλής ακρίβειας 5 αξόνων. Εκτελείται με την υψηλότερη ποιότητα και δέσμευση,


Best times mould & plastic products technology ltd. Η Creative Services υποστηρίζει τις ανάγκες των πελατών από το Ideation μέσω των εκδόσεων και των πρωτοτύπων σε επίπεδο παραγωγής.


Εσείς ορίζετε το πλαίσιο - Παρέχουμε τις λύσεις.

Σχεδιασμός προϊόντος

Σχεδιασμός προϊόντος

Σχεδιασμός προϊόντος

Σχεδιασμός προϊόντος

Πρωτότυπο

Πρωτότυπο

Πρωτότυπο

Πρωτότυπο

Πρωτότυπο

Πρωτότυπο

Πρωτότυπο

Πρωτότυπο

Οι μηχανικοί μας θα συνεργαστούν μαζί σας για τον προσαρμοσμένο σχεδιασμό εξαρτημάτων και το πρωτότυπο πριν από την κατασκευή καλουπιού και τη χύτευση με έγχυση πλαστικού για να διασφαλίσουν ότι ο σχεδιασμός πληροί 100% τα πρότυπα εργαλείων και τις απαιτήσεις χύτευσης των πελατών.

Αίτημα προσφοράς