Τηλ: +86 755 2357 1734

Οχλος: +86 189 2287 9832

Ταχυδρομείο:

Αίτημα προσφοράς
Τεχνικό κέντρο

Αρχική - Διαχείριση έργου - Τεχνικό κέντρο - Θερμοσκληρυνόμενα καλούπια Εισαγωγή

Θερμοσκληρυνόμενα καλούπια Εισαγωγή

03. 09, 2022

Η Best Times Mould ειδικεύτηκε επίσης στο καλούπι SMC/BMC/GMT/LFT για πάνω από δέκα χρόνια.


Το SMC (ένωση καλουπιού φύλλου) είναι ένα μείγμα πολυμερούς ρητίνης, πληρωτικών ενθέτων, ενίσχυσης ινών, καταλύτη, χρωστικών, σταθεροποιητών, παραγόντων απελευθέρωσης και παχυντών. Η κατασκευή του SMC είναι μια συνεχής in-line διαδικασία.


Αυτή η διαδικασία παράγει σύνθετα εξαρτήματα υψηλής αντοχής σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών. Οι ταιριαστές μεταλλικές μήτρες τοποθετούνται σε υδραυλική πρέσα χύτευσης. Η φόρτιση υλικού τοποθετείται χειροκίνητα ή ρομποτικά στο καλούπι. τα θερμαινόμενα μισά καλούπια είναι κλειστά και εφαρμόζεται πίεση έως και 2000 psi. Ο χρόνος κύκλου κυμαίνεται από ένα έως πέντε λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος και το πάχος του εξαρτήματος. Μπορούν να καλουπωθούν χαρακτηριστικά όπως νευρώσεις, κεφαλές και ένθετα.


Τα εξαρτήματα από υαλοβάμβακα με χύτευση συμπίεσης χαρακτηρίζονται από το μέγεθος και το σχήμα του καθαρού, δύο εξαιρετικές φινιρισμένες επιφάνειες και εξαιρετική επαναληψιμότητα από εξαρτήματα σε εξαρτήματα. Το κόστος κοπής και φινιρίσματος είναι ελάχιστο.


Διατίθενται επιστρώσεις στο καλούπι και σύστημα κενού στο εργαλείο για τη βελτίωση της ικανότητας βαφής της επιφάνειας, εξαλείφοντας την ανάγκη για αστάρι.


Οι χρωματικές ενώσεις μπορούν να προσαρμοστούν.


Το πλεονέκτημα των εξαρτημάτων χύτευσης SMC είναι το εξής:

1. Καλή σταθερότητα διαστάσεων, συμπεριλαμβανομένης της εξαιρετικής θερμικής αντίστασης.

2. Χρωστικό για χυτό χρώμα, καλύτερη εμφάνιση με υφή καλουπιού.

3. Άριστη διατήρηση ιδιοτήτων σε κρύα και ζεστά περιβάλλοντα.

4. Κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους σε εφαρμογές που περιλαμβάνουν έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία και νερό.


Το καλούπι BMC (σύνθεση χύδην χύτευσης) χρησιμοποιεί ένα θερμοσκληρυνόμενο πλαστικό που αποτελείται από πολυμερή ρητίνη, διάφορα ένθετα πληρωτικά, ενισχυτικά με ίνες, καταλύτες, σταθεροποιητές και χρωστικές που σχηματίζουν ένα ιξώδες. Είναι πολύ γεμάτο και ενισχυμένο με κοντές ίνες.


Το BMC διατίθεται σε σάκους χύμα καθώς και σε μορφή γυμνοσάλιαγκας. Η διαδικασία ανάμειξης μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. Υπάρχουν τρεις μέθοδοι συνδυασμού γυαλιού με πάστα: ένας συνεχής κοχλιοφόρος αναδευτήρας, ένας αναδευτήρας λεπίδων sigma και ένας αναδευτήρας με λεπίδες άροτρο. Η επιλεγμένη διαδικασία εξαρτάται από τις συγκεκριμένες ιδιότητες του προϊόντος, τη μορφή και τον όγκο του προϊόντος.


Ανάλογα με την τελική εφαρμογή, οι ενώσεις διαμορφώνονται για να επιτυγχάνουν αυστηρό έλεγχο διαστάσεων, αντοχή στη φλόγα, υψηλή διηλεκτρική αντοχή, αντοχή στη διάβρωση και τους λεκέδες και τη σταθερότητα του χρώματος. Τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά ροής του καθιστούν το καλούπι BMC κατάλληλο για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών που απαιτούν ακρίβεια στη λεπτομέρεια και τις διαστάσεις. Το υλικό διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.


Επιπλέον, το καλούπι BMC είναι κατάλληλο είτε για χύτευση με συμπίεση είτε για χύτευση με έγχυση. Η χύτευση με συμπίεση του BMC χρησιμοποιείται για την παραγωγή σύνθετων εξαρτημάτων όπως ηλεκτρικό εξοπλισμό, εξαρτήματα αυτοκινήτου, περιβλήματα για ηλεκτρικές συσκευές και εργαλεία, σε μεγάλους βιομηχανικούς όγκους.


Το GMT είναι Θερμοπλαστικά Ενισχυμένα με Γυάλινα Ματ, ένα είδος ένωσης χύτευσης φύλλων με θερμοπλαστικό ενισχυμένο με ίνες. Παράγεται σε τεράστιες πλαστικοποιητές, χρησιμοποιώντας θερμοπλαστική ρητίνη και μία ή περισσότερες μορφές οπλισμού. Η διαδικασία αποδίδει ένα ελαφρύ, μερικώς ενοποιημένο, ημικατεργασμένο σύνθετο σε μορφή φύλλου. Οι περισσότερες φόρμες παράγονται σε πλάτος 1300 mm έως 1400 mm. Ωστόσο, ορισμένες νεότερες φόρμες κατασκευάζονται σε μεγαλύτερα αλλά ιδιόκτητα πλάτη. Το απόθεμα φύλλου μπορεί να κοπεί σε μέγεθος για να ταιριάζει στην τοποθέτηση στο εργαλείο για μια συγκεκριμένη εφαρμογή και επίσης μπορεί να ενσωματώσει μια διακοσμητική ή λειτουργική επιφάνεια πλαστικοποιημένη στη μία πλευρά. Το καλούπι GMT καθιστά δυνατή την παραγωγή μεγάλων εξαρτημάτων με χαμηλό κόστος εργαλείων και γρήγορους χρόνους κύκλου μέσω χύτευσης με συμπίεση. Η δυνατότητα ενοποίησης ανταλλακτικών παρέχει την ευκαιρία περαιτέρω μείωσης του βάρους και του κόστους.


Το πλεονέκτημα των εξαρτημάτων καλουπιού GMT: χρήση αναγεννημένων, χαμηλής πίεσης σχηματισμού, μεγάλη περίοδος αποθήκευσης, σύντομος κύκλος διαμόρφωσης, υψηλή απόδοση παραγωγής.


Το καλούπι GMT χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον στην αυτοκινητοβιομηχανία και τις κατασκευές, τη χημική βιομηχανία, τη συσκευασία, τον αθλητικό εξοπλισμό κ.λπ.


Το LFT είναι υλικό χύδην χύμα που διαθέτει συνεχή νήματα ινών που διατρέχουν όλο το μήκος του σφαιριδίου, επιτρέποντας σε αυτά τα υλικά να παρουσιάζουν ταυτόχρονες βελτιώσεις στην αντοχή, την ακαμψία και την αντοχή σε κρούση σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών.


Εν τω μεταξύ, το D-LFT (Θερμοπλαστικά με απευθείας μακριές ίνες) είναι διαθέσιμο για χύτευση με έγχυση ή συμπίεση. Τα περισσότερα συστήματα D-LFT τροφοδοτούν το γυαλί που περιστρέφεται σε έναν εξωθητήρα διπλής βίδας (TSE), όπου κόβεται από τις βίδες καθώς αναμιγνύεται με λιωμένο πολυμερές και πρόσθετα που έχουν μετρηθεί χωριστά. Για να βελτιωθεί το φινίρισμα της επιφάνειας, ορισμένα συστήματα χρησιμοποιούν μαχαίρια για να προκόψουν την περιπλάνηση πριν από την είσοδο στο TSE. Αυτή η μέθοδος γενικά αποδίδει μια κοντύτερη ίναε, ενώ η άμεση τροφοδοσία περιπλάνησης παράγει μακριές ίνες και αποδίδει εξαρτήματα με υψηλότερη δομική απόδοση.


Το πλεονέκτημα του καλουπιού D-LFT είναι ότι μπορεί να μειώσει το κόστος παραγωγής με την εξάλειψη των ημικατεργασμένων προϊόντων και την υλικοτεχνική προσπάθεια και να αυξήσει την ευελιξία της παραγωγής.


Έχουμε επιτυχημένη εμπειρία στην κατασκευή διαφόρων ειδών καλουπιών για:

· Ανταλλακτικά αυτοκινήτου: Προφυλακτήρας, καπό κινητήρα, πλαίσιο, μπροστινό πλαίσιο, πόρτα φορτηγού, ταμπλό, αμπαζούρ, σανίδα ποδιών, φτερό κ.λπ.

· Επικοινωνία και ηλεκτρικές συσκευές: Κουτί ηλεκτρικού μετρητή, κουτί διακλάδωσης καλωδίων, κουτί μετατροπής και διανομής, κλιματισμός, δορυφορικό πιάτο κ.λπ.

· Είδη υγιεινής και κουζίνας: Μπανιέρα, νιπτήρας, νεροχύτης, σανίδα οροφής, σασί, μπιντέ κ.λπ.

· Πόρτα: Έχουμε μοναδική εμπειρία στην κατασκευή καλουπιού από δέρμα πόρτας SMC/MDF/HDF με κόκκους ξύλου.

· Μεταφορά: Μηχανοκίνητο σκάφος SMC, σιδηροδρομικό πλαίσιο SMC, κάθισμα τρένου, οροφή, πλαίσιο παραθύρου και τουαλέτα κ.λπ.

· Κατασκευή: Δεξαμενή νερού, σηπτική δεξαμενή κ.λπ.

Ετικέτες: SMC Tuck Roof Mold China, Κατασκευαστές, Προμηθευτές, Εργοστάσιο, Προσαρμοσμένο, Προσφορά, Κατασκευασμένο στην Κίνα, Καλούπι ανταλλακτικών αυτοκινήτων, Καλούπι BMC, Καλούπι ειδών υγιεινής, Καλούπι LFT, Καλούπι για τρένο και σιδηροδρομικές γραμμές υψηλής ταχύτητας , SMC Mould, Mould boat, Doorskin Mould, SMC Seat Mould, New Energy Car Mould, China sheet sheet cast, China BMC , China bulk molding mix, China LFT Mold (Long Fiber Thermoplastics), China GMT Glass Mat Reinforced Thermoplastics. Θερμοσκληρυνόμενο καλούπι Κίνα