Τηλ: +86 755 2357 1734

Οχλος: +86 189 2287 9832

Ταχυδρομείο:

Αίτημα προσφοράς
FAQ

Αρχική - Σχετικά με εμάς - FAQ

 • 10.Q:Μπορείτε να ταιριάξετε με ένα συγκεκριμένο χρώμα;

  Ναι, μπορούμε να ταιριάξουμε ένα συγκεκριμένο χρώμα με τα δείγματα. Ή αντιστοιχίστε ένα συγκεκριμένο χρώμα, ανατρέξτε στον αριθμό χρώματος RAL ή PANTONE.

 • 11.Q:Τι θα λέγατε για τον όρο πληρωμής καλουπιών και ανταλλακτικών;

  Όροι πληρωμής καλουπιών: 50% κατά παραγγελία, 40% κατά την πρώτη πληρωμή, 10% πριν από την αποστολή του καλουπιού. Είναι διαπραγματεύσιμο. Όροι πληρωμής μέρους: 50% κατά παραγγελία, 50% πριν από την αποστολή των προϊόντων. είμαστε ευέλικτοι ως προς τον όρο πληρωμής για να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας.

 • 12.Q:Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης για ένα πλαστικό καλούπι και τις διαδικασίες χύτευσης με έγχυση;

  Ο χρόνος παράδοσης του καλουπιού έγχυσης υπολογίζεται από την έγκριση σχεδίασης καλουπιού και την παραλαβή της κατάθεσης έως την πρώτη δοκιμή καλουπιού (T1), συνήθως χρειάζονται 3 εβδομάδες έως 5 εβδομάδες για δείγματα T1 για μικρού και μεσαίου μεγέθους καλούπι. Για ορισμένα μεγάλα καλούπια και περίπλοκη μούχλα, μπορεί να χρειαστούν 6~8 εβδομάδες για τα δείγματα T1. Χρόνος παράδοσης χύτευσης με έγχυση που υπολογίζεται από την έγκριση του δείγματος και την παραλαβή της κατάθεσης έως το τέλος της παραγωγής, η ποσότητα παραγγελίας καθορίζει τον απαιτούμενο χρόνο παράδοσης, συνήθως 3 έως 15 ημέρες. Εξαρτάται.

 • 13.Q:Θα στείλει η Best Times Mold αναφορά DFM στον πελάτη;

  Ναι, η Best Times Mould θα στείλει έκθεση DFM (σχεδιασμός για την κατασκευή) και ακόμη και ανάλυση ροής καλουπιού πριν από την έναρξη της κατασκευής του καλουπιού για έλεγχο/έγκριση από τον πελάτη.

 • 14.Q:Θα στείλει το Best Times Mould το σχέδιο του καλουπιού για έγκριση;

  Μετά την έγκριση του DFM, το Best Times Mould θα στείλει το σχέδιο του καλουπιού για έγκριση και το Best Times Mold δεν θα ξεκινήσει την κοπή χάλυβα πριν λάβει την έγκριση των πελατών του σχεδιασμού καλουπιού.

 • 15.Q:Πόσα πλαστικά δείγματα θα παρέχονται δωρεάν;

  Το Best Times Mould κανονικά θα παρείχε 5 ~ 10 βολές πρώτου δοκιμαστικού δείγματος καλουπιού με πύλη (εάν έχει) δωρεάν ανάλογα με το μέγεθος των εξαρτημάτων, θα ήταν φορτίο να συλλεχθεί.

 • 16.Q:How will Best Times Mould keep record of all mold data?

  Best Times Mould will keep record of all final approved 2D, 3D mold drawing, modifications document, and send to customer for file to avoid future confusion in case engineering change is needed.

 • 17.Q:How to control the quality before shipment?

  Shipment can be arranged only after Best Times Mould QC inspection PASS, or customer QC inspection PASS, or third-party inspection PASS if required. And Best Times Mould will always be there to provide full support.